Teamboost – recharge your team

Vanuit de traagheid en puurheid van dit unieke natuurgebied échte connectie vinden met jezelf en je teamgenoten.

In een verrijkend voortraject van 3 maanden en intense meerdaagse ruige natuurbeleving brengen we de deelnemers naar een diepgaandere connectie met zichzelf als mens en hun teamgenoten. Samen ontdekken we de authentieke kracht van de groep, zonder afleiding en recht naar de essentie. Verdiepend met de tijd aan onze kant in een prachtige karakterregio.

Zin in een combinatie van teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en natuurbeleving?

Wat kan je verwachten?

  • Plenaire en motiverende kick-off door professionele coaches
  • Individuele coaching
  • Individueel trainingsplan in functie van de expeditie-challenge
  • Workshops teamdynamica en basics bushcraft en survival

Deze unieke Teamboost-formule bieden we aan op drie locaties:

Digitale detox

Click, swipe, scroll, repeat! Onze dagen zijn een eindeloze aaneenschakeling geworden van pings uit je laptop, herinneringen van je agenda en push notifications op je gsm. De laatste keer dat je je mail checkte, is waarschijnlijk niet langer dan vijf minuten geleden. En je leest deze uitnodiging, noodgedwongen (nostra culpa!), op een digitaal toestel. Ook als je géén digital native bent, zit je dagelijks urenlang achter de pc. Maar kan jij nog zonder jouw dagelijkse shot bits en bytes?

Het programma: twee dagen zonder bereik? Zàlig ...

Menselijke hersenen zijn niet gemaakt voor zo’n onophoudelijke stroom kunstmatige prikkels. Digitale overkill leidt tot onnodige stress, 'altijd aan staan' tot onvermijdelijke burn-outs. Tijd dus voor een complete reset! Met onze digitale detox word je twee dagen ondergedompeld in een zaligmakende 'deconnectie'. Dat betekent gegarandeerde mentale rust en een energieboost waar je nog lang op zal kunnen teren!

Vanuit een comfortabel vakantiehuis, vlakbij het dorpje Achouffe, zwerf je twee dagen lang door de dichte naaldbossen van de Ardennen. Een gebied met een betoverende, natuurlijke schoonheid. Van begin tot eind gaan we daarbij volledig offline. 48 uur lang géén e-mails, social media of spreadsheets. Zonder wifi, zonder laptop, zonder smartphone.

In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers ga je de stilte tegemoet. We nemen je mee op uitdagende wandeltochten ver van de platgetreden paden, lekker oldskool met kaart en kompas. Je krijgt initiaties in bushcraft en we bereiden onze maaltijden daar waar onze voeten ons heen voeren. Luc Verhulst, CEO Gezondheidscampus Sanapolis, maar ook oprichter van Back-to-Nature, gaat het gesprek met de groep aan, gericht op ervaringsgerichte uitwisseling. Onder de kundige begeleiding van Raf Martin, een ervaren outdoor-expert met meer dan 20 jaar ervaring. En je krijgt een inspirerende sessie van verslavingsexpert Peter Aertsen, een eye-opener...

Kostprijs

Onze tweedaagse digital detox is een programma aan een all-in prijs van 450 euro per persoon (exl. 21% BTW).

Digitale detox

Meer info ?