Tijd en zin om met je team een originele teambuilding te doen? Dan hebben we het perfecte programma voor jullie. We nemen je zes dagen mee naar de betoverende natuur van Lapland.

Het programma

Voor deze zesdaagse teambuilding verwelkomen we je in het uiterste Noorden, Zweeds Lapland. Je zal zes dagen de kunst van het bushcraften aangeleerd krijgen, in de uitdagende natuur van het besneeuwde Lapland. Het wordt een teambuilding om nooit meer te vergeten: werken met sledehonden, een tocht op de sneeuwscooter, ijsvissen, zelf je overnachtingsplek in de sneeuw maken, … Kortom, een unieke ervaring. Overnachten doen we de eerste dagen in de typische Zweedse chalets van onze partner Fjallspirit. De professionele outdoorbegeleiding van Raf Martin en Gino Maes zorgen ervoor dat je in alle comfort volop kan genieten van deze winterbushcraft.

Kostprijs

Deze zesdaagse bushcraftteambuilding is een programma aan een all-in prijs van 1.390 Euro per persoon (excl. 21% BTW). De prijs is exclusief vluchten die je zelf dient te boeken, reken hierbij op circa 300 Euro per persoon. Wij adviseren je uiteraard graag met het boeken van de vluchten.

Winterbushcraft Lapland

Meer info ?