Het leven van een CEO is boeiend én tegelijkertijd uitdagend. Vaak vergt de job enorm veel van je mentale én fysieke gezondheid. Het besef neemt bij velen toe dat zorg dragen voor jezelf meer dan ooit belangrijk is.

Het programma

Voor deze tweedaagse verwelkomen je in één van de mooiste en rustigste plekken in België, de streek van Houffalize en La Roche-en-Ardenne. Je wordt ondergedompeld in de natuur rond Achouffe, ontdekt de rust van het buitenleven en we nemen je mee op uitdagende wandeltochten boordevol bushcraft uitdagingen: zelf vuur maken, eetbare planten ontdekken en koken met de ingrediënten die het bos ons biedt. Je zelf gevangen forel leer je klaarmaken op een originele bushcraftmanier. Daarnaast leren we je ook meerdere knopentechnieken aan tijdens diverse constructieopdrachten. Je krijgt ook een workshop waarin we leren hoe je zelf je bestek kan maken.

Tijdens de wandelingen en het bushcraften word je begeleid door Brecht Buysschaert (Springbok coaching) die dieper zal ingaan op mentale wellbeing. Brecht is een begenadigde coach die je meeneemt in de zoektocht naar mentale gezondheid. Daarnaast maken we tijdens de wandelingen en andere momenten tijd om op een bijzonder informele manier in gesprek te gaan met ex-CEO Luc Verhulst. Hij deelt zijn ervaringen van ruim 20-jaar CEO-schap bij een aantal bedrijven.

Kostprijs

Onze tweedaagse bushcraft is een programma aan een all-in prijs van 450 Euro per persoon (excl. 21% BTW).

Inspiratiesessie: hoe overleef je als CEO?

Meer info ?